Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Μια κάποια λύσις

Μία λύση για το οικονομικό πρόβλημα είναι να μετατραπούμε όλοι σε cartoon. Έτσι μηδενίζουμε τις ανάγκες μας  για φαγητό, ένδυση, θέρμανση κλπ κι αν έχουμε επιτυχία μας πληρώνουν κι από πάνω (ποσοστά κατά προτίμηση). Απορώ πως  δεν το σκέφτηκε ακόμα κανένα κυβερνητικό σαΐνι...Λέω να αρχίσω να με σχεδιάζω πριν πέσω στα χέρια  άσχετων  κι αφήσουν υποτονικά τα δυνατά μου σημεία...

11 σχόλια:

  1. Επειδή ούτε μια γραμμή ίσια δεν μπορώ να φτιάξω αν μπορούσες να σχεδιάσεις κι εμένα, χάρη θα μου έκανες!
    Λίγο πιο ψηλή μόνο να με κάνεις από ότι είμαι και πολύ πιο αδύνατη!
    Ευχαριστώ!

    ΥΓ. Φοβούμαι μήπως σκεφτεί κάποιο κυβερνητικό σαΐνι, όπως λες, να μας υποβάλλει στο να θέλουμε να αυτοκτονήσουμε ομαδικώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αθηνά
    Θα σε κάνω αδύνατη σαν την Όλιβ και στο χέρι θα κρατάς μια βαλίτσα σοκολάτες για να μην σε παίρνει το αγέρι.Χρώμα δεν δήλωσες και σε βλέπω να καταλήγεις με κανένα στραφταλιζέ Χριστουγεννιάτικο περίσσευμα της Μαρίνας...

    Δεν χρειάζεται να σε υποβάλλει κάποιος, αν σκεφτείς ότι μ' αυτό το ψόφο κοιμούνται άνθρωποι έξω σε πιάνει τρέλα. (Δεν λέω δέκα χιλιάδες άλλα, ένα τυχαίο έπιασα επίκαιρο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι θα σου ζωγραφίσω και τα κουφέτα επάνω για τις δύσκολες ώρες (της λαιμαργίας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά τα λες,μακάρι να μπορούσαν να περνάν όλα απ' τα χέρια μας;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μ αρέσεις... Εγώ θα με φτιάξω σα την Lady Mary του DMC... yeah...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάποια*
    Υπάρχει μία στιγμή - η στιγμή που ψηφίζουμε- που τα πράγματα περνάνε από τα χέρια μας... Ας το κάνουμε όχι με βάση το προσωπικό συμφέρον αλλά με λογική και σύνεση και τότε θέλω να πιστεύω ότι θα μπορούμε να ελπίζουμε σε βελτίωση.

    Estella
    Κι χτες έβλεπα το κορίτσι με το τατουάζ κι ήρθε κι έδεσε. Λες ως καρτούν να βρούμε την χαμένη μας δυναμική και να ξεφύγουμε από την ηττοπάθεια; Να το επισπεύσουμε αν είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ontws ta metra den einai gia anthrwpous!mono ta kartoun mporoun na epibiwsoun!:)tha prepei na ginoume etsi!as psaksoume tropous"PENEIA TEXNAS ERGAZETAI""einai sta gonidia mas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα γονίδια μας είναι να μην σκύβουμε το κεφάλι... Πολλοί θα ήθελαν να μας δουν έτσι, ας μην τους κάνουμε το χατήρι. Ας ψάξουμε τρόπους για να βγούμε από την φάκα.

      Διαγραφή
  8. χαχα..έσπαγα το κεφάλι μου τόσον καιρό να βρω μια λύση σε όλο αυτό που ζούμε..ομολογώ ότι αυτό ούτε που μου πέρασε από το μυαλό..να γίνουμε cartoon!τί υπέροχη ιδέα!μπράβο κυπαρρησία! θα φτιάξουμε και κίνημα?! οι Cartoonistas για παράδειγμα..
    Χαιρετώ σας και διαδικτυακά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να πεί κανείς μικρή... Πάντως οι cartoonistas δεν είναι κακή ιδέα και θα τραβούσε και την προσοχή, καμιά φορά το χιούμορ μπορεί να καταφέρει περισσότερα κι αφού η σοβαρότητα έχει χαθεί εξ αρχής ούτως ή άλλως.
      Καλώς ήρθες (επιτέλους)

      Διαγραφή